Munka lehetőség Győr területén

Győr az utóbbi időszakban nagy változásokon ment át a gazdaságát illetően. Tekintve azt, hogy határmelletti város nagyon sok külföldi befektető választotta célpontnak. Ami a gazdaság történetét illeti már a múltszázadban jelen voltak a különböző gyárak a város területén gondolunk itt a textilgyárra, gépiparra. Munka lehetőség Győr területén tehát mindig is volt és a mai napig is van. Számos külföldi vállalkozás telepedett le a városba, ez által munkahelyeket biztosítva az itt élő embereknek, elegendő, ha csak annyit említünk, hogy audi, amaco, vagy az elektronikai és informatikai iparban a Philipset. Ezek a nagy beruházások mind szakmai, mind anyagi téren olyan munka lehetőségek Győr városban, amelyet az ott élők maximálisan ki tudnak használni, sőt azt is lehet mondani, hogy több munkavállaló érkezik az ország más területéről is.

Azt is lehet mondani, hogy a gépipar jelenti a legnagyobb munkahely számot a városban, ha csak számokban beszélünk, akkor közel nyolc ezer főnek biztosít munkahelyet az audi cégcsoport itteni kirendeltsége. Ilyen téren egy autómérnöki végzettséggel rendelkező fiatal is könnyen el tud helyezkedni a szakmában, hiszen munka lehetőség Győr területén ebben az iparágban nagyon sok. Tekintve azt is, hogy külföldi beruházásokról lévén szó, az cég stratégiája is nyugati felépítésű, tehát szinte azt lehet mondani, hogy egy ilyen állást betöltő személy érezheti úgyis magát, mintha külföldön dolgozna. Az anyagi lehetőség, a munkateljesítmény elismerése, a jó környezet elegendő ahhoz, hogy egy fiatal szakaember itthon vállaljon munkát.

Galamuscsoport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Felépült az Ős-Dráva Látogatóközpont

szo jún 22 , 2019
MTI 2015. március 31., kedd 20:19 Felépült az Ős-Dráva Látogatóközpont a baranyai Szaporcán: az Ormánság természeti, kultúrtörténeti értékeit, a helyi gazdálkodási hagyományokat bemutató létesítmény szerdától fogad látogatókat. A beruházó Duna-Dráva Nemzeti Park kedden, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az európai uniós pályázati támogatást élvező, mintegy egymilliárd forintból megvalósult fejlesztéssel […]
hazai