ipari sátor

Az állattartás sosem egyszerű feladat, főként akkor, ha az olyan kihívásokkal párosul, mint a téli szállás kialakítása. Nyári időszakban még csak-csak elvannak a jószágok a szabadban, legfeljebb a bekerítésükről kell mindössze gondoskodni, de azért már a hideg hónapokban ez nem elég. Itt lép be képbe az ipari sátor alkalmazásának lehetősége. Ahelyett, hogy hodályépítésbe kezdene, fontolja meg a moduláris elemekből összeállítható szerkezetbe történő invesztálást.

Már csak azért sem érdemes e mellett elmenni figyelem nélkül, mert egy bármikor lebontható, áthelyezhető építményről van szó, ami szinte bármilyen talajviszonyok között megállja helyét. Az ipari sátor népszerűségét pontosan ezek a feltételek adják.

Biztosan megtérülő az ipari sátor használata?

A jelenlegi változó gazdasági helyzetben komolyan számolni kell annak a lehetőségével, hogy a vállalkozás akár egyik évről a másikra csődbe mehet. Ilyen szempontból sem utolsó, ha nem adósítja el magát, jelentős infrastrukturális beruházásokkal, hanem inkább a mobilitásban gondolkodik. Ugyanígy az ellenkező eset is felmerülhet. Cége elindul egy kisebb birtokról, majd pár év múlva továbbköltözne újabb területekre. Nem lenne jó, ha vihetné magával a hodályokat. Az ipari sátor erre esélyt ad.

Minden szempontot nézve lehetőség van a személyes igények kielégítésére. Szélesség tekintetében elérhető a 8, 9.30, 10, 12 m-es típus egyaránt. Szerkezetileg lehet nyitott, zárt, akár teljesen hőszigetelt, ami a valóban zord időjárásban is menedék az állatoknak. Egy ipari sátor hosszú éveken keresztül teszi a dolgát és szolgál stabil fedélként.