SEO elemzésSEO elemzés

Miért is fontos, hogy a webáruháza/weblapja átessen egy SEO elemzés folyamatán?

Biztosítani tudjuk, hogy a google kereső motorja hamarabb adja ki az Ön oldalát, és sok más hasznos tippel tudunk szolgálni.

Egy átvető elemzése az oldalának magába foglalja a hibákat, a lehetséges javításokat, az oldal struktúrális felépítettségét, URL struktúráját, a meta tagek – , heading tagek – , átirányítások – , Robots.txt – , esetleges szövegduplikációk – , kép ATL  illetve szöveg vizsgálatát, és sok más szempontét egyaránt. Továbbá ellenőrzi az UTF-8 kódolást, nyelvi lokációt, oldaltérképet. Nagyon fontos az, hogy ellenőrizze a Google Analytics adatait, mivel azáltal megtudhat többet az Ön oldalának működéséről, illetve annak esetleges javításra szoruló részeiről. Ha példáu lassú az oldal betöltődési sebessége, legyen az PC vagy okostelefonon, akkor a technikai SEO elemzés az amire Önnek szüksége van.

A SEO4YOU ennek során azt vizsgálja, hogy milyen esetleges hibák merülhetnek/merülnek fel, mi az okozója, és annak megoldása. Ez a vizsgálat magába foglalja a betöltődési sebességet, a tört linkek, tört képek,  404 hibák feltérképezését, azokat a forrásokat, melyek megjelenést gátolnak, HTML tömörítés, böngésző gyorsító tárazását, kép optimalizálását stb.

Nagyon fontos ezeknek a vizsgálatoknak a végrehajtása, mert nagyon sok minden befolyásolhatja ezeknek a működését. Operációs rendszer (Windows, MacOs, Linux) a PC-n, illetve (Android, IOS, Windows mobile) a mobiltelefonokon.

Továbbá ajánlani tudjuk a SEO elemzés keretein belül a teljes felmérést, mely során tippeket adunk az oldal menedzselésében, működtetésében, megtaláljuk a probléma forrását, ha felmerül, illetve bármilyen egyéb kérdése van az oldallal kapcsolatban, segítünk.