little dutch játéklittle dutch játék

A legkisebb korosztálynak készült játékszerek dömpingjében nem könnyű igazán egyedi termékeket találni. A Little Dutch játék egy holland édesanya képzeletében született meg, a gyermeknevelés megannyi izgalmas tapasztalata, élménye alapján. Ez a személyes kötődés tette különlegessé, sőt, összetéveszthetetlenné ezt a márkát. A Little Dutch játékok legfőbb jellegzetességei a finom pasztellszínek, valamint a csöppségek lelkületéhez közel álló bájos formavilág.

Az LD márkanév fémjelzésével ma már 250-nél is több fa, illetve textil anyagú játék és babaszoba-kiegészítő kerül a piacra, amelyek mindegyike már az első pillanatban elvarázsolja csemetéket, közben észrevétlenül járul hozzá az alapvető készségei, képességei fejlesztéséhez. Az okosjatek.hu internetes bolt színes felhozatalában természetesen Little Dutch játékot is bőven találunk. Az alvókák termékkategóriájából kiemelkedik a virágos vagy csíkos mintás, puha Miffy plüssnyuszi, az ölelni való Julia, Sophia és Rosa, valamint az apró legénykéknek tervezett Jim baba, amik egytől-egyig barátságosan hétköznapi, természetességében gyönyörű megjelenésükkel hódítják meg a kicsik szívét. Ezek a termékek is jelzik, hogy a megalkotója az élet apró örömeiből merített inspirációt. A honlapon elérhető kínálatban számos, mindennapi élethelyzetekhez kapcsolódó Little Dutch játék szerepel, a 3 éves kortól ajánlott orvosi felszereléstől kezdve, a kávéfőzőn át a pénztárgépig.

A legkisebbeknek ideális választás a puha textilkönyv, amiben a kedves képek mellett, zörgő és tükör fokozza a varázst, a fogantyúkkal ellátott hangos puzzle vagy a szintén remek szórakozást ígérő golyópálya. Az óvodás korosztálynak megannyi fából készült Little Dutch játék áll rendelkezésére, egyebek mellett lejtős, többszintes autópálya és többféle építőkockaszett. A kézműveskedni szerető kislányokat, fiúcskákat pedig festékekkel és ecsettel ellátott kifestővel vagy fűzős játékkal is meglephetjük, de vásárolhatunk nekik egy csomag prémiumminőségű színes ceruzát vagy zsírkrétát.