Romantikus vidéki szállás

Jó lenne egy kicsit a nyüzsgő hétköznapok elől elvonulni?

Megszállni egy csendes, barátságos kis házikóban, ahol egész nap kedvetekre pihenhettek, a reggelt madarak csicsergése nyitja, a reggeli ágyba érkezik, a vacsora pedig igazi prémium fogásokból áll?
Ha úgy érzed, hogy jól esne egy kicsit kikapcsolni, feltöltődni a természet vidékies bájában: a Zsindelyes Cottage az a hely, amit kerestek.

A Zsindelyes Cottage egy különleges vintage hangulatú vidéki szállás, romantikus zsindelytetős házikókkal. A szállásul szolgáló kis faházak berendezésükben ötvözik a kedves vidéki romantikát, a modern kivitelezéssel. A bútorok kivitelezése igazi mesteremberek keze munkáját dicséri, a csipke terítőket a tulajdonos nagymamája készítette, a szobákban forró tea, kávé, bor és pezsgő vár bekészítve. A szobák wifi-vel és tv-vel vannak felszerelve, maximális komfortot biztosítanak.

A Cottage területén minden a tökéletes kikapcsolódásról szól. Nap közben sétálgathattok a birtok meggyfái között, pihenhettek a Kéz-a-kézben tó partján. Napsütéses idő esetén kiülhettek piknikezni a gyönyörű pázsitra. Délután pedig, ha szeretnétek, akár egy izgalmas pálinkatúrán is részt vehettek nálunk.

Ha aktívabb pihenésre vágytok, alig félórányi autóútra van a Cottagetól a Nyíregyházi Vadaspark, az ország legnagyobb állatkertje. Illetve nem messzebb, az ellenkező irányban található Debrecen, a hajdani főváros, a maga gyönyörű történelmi épületeivel.

A Cottage-ba érkezhettek kettesben, ha egy kis romantikus feltöltődésre vágytok. De gyermekes családok számára is ideális pihenőhelyre leltek nálunk.

Sőt! Ha kutyusoddal érkeznél, őt is szívesen látjuk!

Keress minket bizalommal, kérd árajánlatunkat és töltsetek el néhány pihentető napot nálunk!

Galamuscsoport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Miért jó a kültéri kamerarendszer

ked dec 10 , 2019
A betörések száma egyre növekvő számban van. Ezt minimalizálhatjuk házunk, cégünk kültéri kamerák telepítésével. Még mindig elrettentő a betörők részére egy bekamerázott terület, főleg, ha még egy szolgáltatóhoz is van csatlakoztatva. Érdemes egy olyan céget, szakembert keresni, akinek több éves tapasztalata van és a legújabb technikai eszközök is rendelkezésére állnak.  […]
kültéri kamerarendszer telepítés