Tudta, hogy a Dr. Csabai grapefruitmag csepp a világ első olyan koncentrátuma, amely egyszerre vírus-, baktérium-, és gombaölő hatásokkal is rendelkezik?

Így igaz, a Dr. Csabai Zsolt Phd által 1986-ban kifejlesztett majd szabadalmaztatott grapefruitmag csepp a világ első teljesen, 100%-ban természetes kivonata. Ugyanakkor érdemes nagyon ügyelni, hiszen már közel kilencven féle utánzat van jelen az európai és a hazai piacon is. Ez azért jelent igen nagy problémát, mivel ezekben a készítményekben a hatóanyagok mennyisége korántsem akkora, mint az eredeti Csabai-féle Grape Vital grapefruitmag cseppekben.

A rákmegelőzésre is megfelelő csepp ugyanis olyan egyedülálló koncentrátum, amely a világon az egyedüli és ezáltal utánozhatatlan a receptúrája is. Ezenfelül 100%-ban természetesen készülő cseppek sajtolási eljárása szabadalom alatt is áll.

De mitől is ilyen különleges a Csabai Grape Vital grapefruitmag csepp?

Ez a termék olyan összetevőkkel rendelkezik, amelyek laboratóriumi tesztekkel igazoltan is sejtregeneráló és antioxidáns hatásúak. Ezen felül továbbá rendkívüli módon hatékony gomba- és vírusölő szer is, amely igazi immunerősítő szuper kiegészítő. Hatékonyságát klinikai, illetve egyetemi laboratóriumok tesztjei is többször alátámasztották. Ezek a klinikai vizsgálatok azt mutatták ki, hogy a készítmény nyolcszázféle vírus, baktérium és százfajta gomba és különféle paraziták ellen is eredményesen veszik fel a harcot. Ezeket a vizsgálatokat az ANTSZ is lefolytatta az Európai Unió által előírt spórákon és a Grape Vital grapefruitmag csepp ezen minden egyes pontban megfelelő volt.

A készítmény KERMI engedélyszámmal is rendelkezik és egyben az egyetlen eredeti, sporicid hatással rendelkező gomba- és vírusölő koncentrátum bioflavonoidot, glikozidot, C vitamint és fehérjéket is tartalmaz. Ráadásul mivel a csepp teljes mértékben természetes összetevőkből, a grapefruit gyümölcs húsának és magjának felhasználásával készült, így mindenféle korosztály veszélymentesen szedheti, így akár kisgyerekek és idősek számára is megfelelő táplálékkiegészítő.

Mivel a grapefruit magja antioxidáns és mikrobapusztító összetevőkben is gazdag, így nem meglepő, hogy a belőle készült cseppek probléma nélkül veszik fel a harcot a különböző baktériumokkal és kórokozókkal. Sőt, ezek mellett hadat üzennek a gombáknak, ártalmas mikroorganizmusoknak és vírusoknak, mindezt úgy, hogy elfelejthetjük a sok-sok kémiai vegyianyagot, amit beveszünk egy betegségek elleni megelőző hadjárat alkalmával, mivel a grapefruit mag cseppek 100%-ig igazoltan természetes forrásból származnak!

A 30 milliliteres Grape Vital Grepafruit mag-kivonat koncentrátum összetevői a következők:  75% glicerines grapefruit-magkivonat koncentrátum, 17 % C-vitamin, 5% víz, 2% protein és 1% növényi zsír. A Grape Vital grapefruitmag csepp egy olyannyira stabil készítmény, amely döbbenetes módon akár 160 Celsius fokig is biztonságosan, hűtés nélkül tárolható! Ne használja azonban hígítatlanul és tárolja gyermekek elől elzárva. További jó hír az is, hogy egyedülálló módon semmiféle tartósítószert sem tartalmaz!

Ha egy igazi egészségmegőrző és gyógyító hatású, ám ugyanakkor természetes összetevőkkel rendelkező táplálékkiegészítőt keres, akkor a Dr. Csabai Zsolt Phd által kifejlesztett és szabadalmaztatott Grape Vital csepp az Ön számára a legkiemelkedőbb társ a mindennapokban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.