Budapesten és Pest megyében is szúnyoghálók számos különböző típusa közül lehet választani, amelyeket különböző nyílászáró típusokhoz lehet szerelni. Itt van néhány népszerű szúnyogháló opció, amelyek közül választhatsz:

  • Fix keretes szúnyogháló: Ez a legáltalánosabb szúnyogháló típus, amely keretbe van szerelve, és rögzítve van az ablakkeretbe vagy a falhoz. Ez a szúnyogháló nem mozgatható, állandóan a helyén marad. Jellemzően alumínium keretből és hálóból áll.
  • Nyíló szúnyogháló: Ez a típus lehetővé teszi az ablak nyitását és zárását, mivel mozgatható ajtószerű panelekből áll. Amikor az ablakot használni szeretnéd, egyszerűen kinyithatod a szúnyogháló ajtaját, majd bezárhatod, hogy a szúnyogokat távol tartsa. Ez a típus rendkívül praktikus, ha gyakran nyitott ablakokkal rendelkezel.
  • Görgethető rolós szúnyogháló: Ezek a szúnyoghálók függőlegesen vagy vízszintesen gördülő rendszerben működnek. Lehetővé teszik az ablak nyitását és zárását, és szükség szerint felfelé vagy oldalra tolhatók. Ez a típus különösen nagy ablakokhoz vagy tolóajtókhoz ajánlott.
  • Pliszé szúnyogháló: Ez a típus olyan redőnyhöz hasonló, amely harmonikaszerűen összecsukható. Kompakt és helytakarékos kialakítása van, és különböző méretű ablakokhoz alkalmazható.

Ezek csak néhány példa a szúnyoghálók közül. Amikor szúnyoghálót választasz, fontos figyelembe venni az ablak típusát és méretét, valamint az egyéni igényeidet és preferenciáidat. Érdemes Budapesten és Pest megyében is dolgozó szakemberünkkel konzultálni, aki segít a számodra legmegfelelőbb típus kiválasztásában!