xiaomi robotporszívó

A lakás takarítása lehet bosszúság, vagy maga az öröm, ha a Xiaomi robotporszívó kerül bevetésre. Már eddig is sokat halhattál a különféle egyedi szerkezetekről, amik fel-alá járják az egész lakást miközben tisztává varázsolják a parkettát és szőnyegeket. Ez igazi műszaki csodával érnek fel és valóban új távlatokat nyitnak.

Miért pont Xiaomi robotporszívó?

Az elmúlt években a Xiaomi márka alaposan belopta magát az emberek szívébe. A sztereotípiák ellenér, miszerint, ami kínai gyártmány az nem mindig tartós. A főként okostelefonjairól elhíresült gyártó maradandót alkotott.

A mobileszközök mellett ugyanakkor újabb kategóriák jelentek meg. Itt sem kellett csalódnunk a professzionalistásban, hiszen az elvárásokat magasan felülmúlta az összes termékkategória.

Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó

Xiaomi Roborock S6 Pure

A Xiaomi robotporszívó ezen kivitele egyszerűen fantasztikus megoldást nyújt otthonodban. Megbirkózik a szőnyeggel, parkettával, csempével. Nem egyszerűen csak porszívó, mert a megfelelő egységekkel felmosásra és az állatszőrök eltávolítására is alkalmassá válik. Nagyon egyszerűen kezelhető és csendben teszi a dolgát.

Néhány műszaki adat

A Xiaomi robotporszívó igen komplex felépítéssel rendelkezik. A részletes leírásban megtalálod a pontos műszaki adatokat, amik önmagukért beszélnek. Lássunk néhány figyelemfelkeltő tulajdonságot:

• Automata feltöltés
• lépcsőről való leesés elleni védekezés
• Ütközésérzékelő
• 0,48 literes portartály
• 1 oldalkefe
• 1,5 centiméteres szintkülönbséggel való megbirkózás
• 180 perc működési idő

További érvek a Xiaomi robotporszívó mellett!

Alacsony kialításának köszönhetően könnyedén bejut az ágyak, kanapék alá és onnan is összegyűjti a koszt, ahonnan hagyományos módon biztosan nem tennéd meg rendszeresen. A Xiaomi robotporszívó, amikor érzi, hogy lemerülőben van a Li-ion akkumulátora érzékelőivel megkeresi a legközelebbi dokkoló állomást és ahhoz csatlakozik, majd onnan folyatja a munkát, ahol abbahagyta.

xiaomi robotporszívó

Lehet egyszerű a takarítás!

Bátran ad ki a kezedből a padló takarításának a feladatait és bízd azt a Xiaomi robotporszívó készülékre. A Mi Home mobilalkalmazással távolról is irányíthatod, vagy nyomon követheted a munkafolyamat állapotát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.