homlokzati állvány

A gyors és hatékony munkavégzés feltétele, hogy minden szükséges eszköz a rendelkezésre álljon. A homlokzati állvány nélkül jóformán elképzelhetetlen a legtöbb építési feladat ellátása. A talajszinttől gyorsan megvalósul az elemelkedés és mindent belülről sem lehet elvégezni. A homlokzatok kiképzése, szigetelése, vakolása, festése érdekében a megfelelő stabilitást és biztonságot kínáló állványrendszerre lesz igény. Ezt megtalálni manapság már könnyebb, mivel léteznek olyan könnyűszerkezetes egységek, amik felállítása gyorsan megoldható a moduláris elemeknek köszönhetően. Amíg a homlokzati állvány régen még fából készült és elég bizonytalan lábakon állt, addig ennek ma már vége.

A kivitelezők sem engedhetik meg magunknak, hogy hosszú időt eltöltsenek a felállítással, szállítással, szétszereléssel, hiszen az idő pénz. A PERI UP Easy az egyik leginkább kedvelt homlokzati állvány típus, ami eddig már sok helyen megjelent és bizonyított. A stabil acél elemeknek hála a tartósságához semmilyen kétség sem fér. Ami egyértelműen jellemzi a biztonság tekintetében, hogy a következő szint védőkorlátjai, a már meglévő és biztonságos alsó részről szerelhetők.

A bővítése nem ütközik akadályokba, mivel a PERI UP Flex homlokzati állvány elemivel kombinálható. A tervezők igyekeztek mindenre odafigyelni a kialakítás tekintetében ezért olyan járószinteket alakítottak ki, amiken a dolgozók mellett lehetőleg a bedolgozandó alapanyagok is megférnek anélkül, hogy a mozgást korlátoznák. A homlokzati állvány bevetésével a gyors munkavégzés nem marad el.