Gardena robotfűnyíró

Gyepápolás magas fokon? Ez nem lehet kérdés többé. A Gardena robotfűnyíró a kertgondozás egyik legújabb forradalmát hozza el mindenki otthonába, lehetővé téve, hogy maximálisan élvezhessük szabadidőnket, miközben kertünk pázsitja tökéletesen ápolt marad. Ez a készülék akár 400 négyzetméterig megfelel, így tökéletes választás városi környezetbe és kisebb zöldterületekhez. Nézzük meg közelebbről, milyen innovatív funkciókkal és előnyökkel bír a SILENO city Gardena robotfűnyíró.


Pontos és megbízható vágás Gardena robotfűnyíró jóvoltából
A SensorCut rendszernek köszönhetően a Gardena robotfűnyíró precízen és megbízhatóan nyírja a füvet, anélkül, hogy csíkokat hagyna a gyepen. Ezáltal garantálja a fű egyenletes megjelenését és egészséges növekedését. A SILENO city úgy lett tervezve, hogy akár 25%-os emelkedőkkel is megbirkózzon és szűk helyeken, keskeny átjárókon keresztül könnyedén haladjon. Az elforduló hátsó kerék növeli a Gardena robotfűnyíró manőverező képességét, így még a legkisebb, legtagoltabb kertekben is tökéletesen teszi a dolgát.
A Gardena robotfűnyíró időjárásálló és csendes

A SILENO Gardena robotfűnyíró időjárástól függetlenül használható, ezért esőben szintén folytathatja a munkát. Ráadásul rendkívül csendes működése lehetővé teszi, hogy bármikor végezze a dolgát anélkül, hogy zavarná a szomszédokat vagy a saját pihenésünket. Miután befejezte a fűnyírást, automatikusan visszatér a töltőállomásra. A telepítés során a programvarázsló segítségével könnyedén összeállíthatjuk a fűnyírási tervet, amelyet szükség esetén egyénileg is módosítható, így a Gardena robotfűnyíró csak az általunk megadott időpontokban dolgozik.