A Bolyhos Pálinka egy családi pálinkaház terméke, melyet Bolyhos László alapított 1994-ben. A családi pálinkaház nem amolyan szóvirág, az alapítón kívül a család minden tagja a pálinkaházban tevékenykedik. A cég először csak bérfőzéssel foglalkozott, ezzel a célzattal alapították a pálinkafőzdét Tápiószőlősön. Az évek alatt kísérletezésbe fogtak, 2003-ban pedig megépült Újszilváson a Bolyhos Pálinkafőzde, így a cég egy ideig csak kereskedelmi célzattal főzött szeszes italait, bár 2021-ben újra lehetőséget adott a bérfőzésre is.

A Bolyhos Pálinka ma már meglehetősen népszerű Magyarországon, számos díjat is magáénak tudhatott az évek alatt. A termékek között találunk számos ágyas pálinkát, és pálinkát, de pálinkából készült szeszeszes italt, de pálinkaválogatást is. A Bolyhos Pálinkák méltók a legjobb hazai pálinkák hírnevére, és egyre többen próbálják ki a Bolyhos Pálinkaház termékeit. A legújabb Bolyhos pálinkák az Újszilvási Pálinka termékcsalád, melyek a 10 fajta pálinkából álló, palackozott, 45 fokos, nem ágyas, 4 cl-es kiszerelésben kaphatóak.

Hol kóstolhatjuk meg a Bolyhos pálinkaház pálinkáit?

A Bolyhos pálinka természetesen az italkereso.hu oldalon is beszerezheted. Az Újszilvási Pálinka termékcsalád ugyan csak 4 cl-es kiszerelésben kapható, de a pálinkaház más termékei, például az ágyas pálinkák már nagyobb, 0,5 vagy akár 1,5 literes kiszerelésben is a mini kivitel mellett. Ha a Bolyhos pálinka ára eltérő lehet ízenként és kiszerelésenként, általánosságban azonban elmondható, hogy az ágyas pálinkák ára 5-8 ezer forint között kezdődik. Érdemes megnézni az italkereso.hu kínálatát, hiszen itt a legjobb árakat találhatjuk meg és több tucat más pálinka gyártó terméke is megtalálható.